10 Renovimi i stadiumit të futbollit “Ekrem Graiçevci” në Fushë Kosovë si dhe rregullimi i rrethojës së fushës së sportit në fshatrat Sllatinë e Madhe, Bardh i Madh, Miradi e Ulët dhe Miradi e Epërme

lera e projektit:  38,587.08 €

Buxheti i ndarë: 38,587.08 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 10/11/2016 (50 Ditë pune)

Data e nënshkrimit të kontratës: 07/11/2016

Data e fillimit të punimeve: 10/11/2016

Data e përfundimit të punimeve:07/01/2017

Punëkryesi: Shpk “SINANI – ING” – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 10/11/2016
Përfundon: 50 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *