Zgjerimi dhe modernizimi i rrjetit të ndriçimit publik për vitin 2017

Vlera e projektit: 154,851.00 €

Buxheti i ndarë: 154,851.00 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj (Kornizë kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 07/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 07/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Zgjerimi dhe modernizimi i rrjetit të ndriçimit publik për vitin 2017

Punëkryesi:  “NITI – N” SH.P.K. – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 07/06/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
90%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *