Zgjerimi dhe modernizimi i rrjetit të ndriçimit publik për vitin 2017 – Faza II

Vlera e projektit: 98,493.50 €

Buxheti i ndarë: 98,493.50 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj (Kornizë kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 06/12/2017

Data e fillimit të punimeve: 06/12/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Zgjerimi dhe modernizimi i rrjetit të ndriçimit publik për vitin 2017-Faza II

Punëkryesi:  N.P.”Risamont” – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 06/12/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
35%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *