Sanimi dhe asfaltimi i rrugës Fehmi Lladrovci – Prishtinë

Vlera e projektit:  59,480.30 € 

Buxheti i ndarë:  59,480.30 € (Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit: 30 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 17/01/2018

Data e fillimit të punimeve: 14/04/2018

Data e përfundimit të punimeve: 29/04/2018

Punëkryesi: “PAPENBURG & ADRIANI COMPANY” Sh.p.k – Ferizaj

Përshkrimi i kontratës: Sanimi dhe asfaltimi i rrugës Fehmi Lladrovci – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 14/04/2018
Periudha e realizimit: 30 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *