Revitalizimi i shkallëve dhe ndërtimi i mbikalimit në lagjën Arbëria

Vlera e projektit: 463,262.41 €

Buxheti i ndarë: 463,262.41 € (Bashkëfinancim THV-BKK)

Periudha e realizimit të punimeve: 120 Ditë pune

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/02/2018

Data e fillimit të punimeve: 21/03/2018

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Revitalizimi i shkallëve dhe ndërtimi i mbikalimit në lagjën Arbëria

Punëkryesi: “NBT -ING” SH.P.K. –  Suharekë

 

Graf:

Filloi: 21/03/2017
Periudha e realizimit: 120 Ditë
5%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *