Ndërtimi rrugës Richard Holbrook (krahu 1 dhe 2)

Vlera e projektit: 470,047.05 €

Buxheti i ndarë: 470,047.05 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 240 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 08/09/2017

Data e fillimit të punimeve: 20/09/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi rrugës Richard Holbrook (krahu 1 dhe 2)

Punëkryesi:  Toifor Sh.p.k. – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 20/09/2017
Periudha e realizimit: 240 Ditë
85%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *