Ndërtimi i kanalizimit fekal dhe atmosferik në rrugën “Fehmi Agani & Hajdar Dushi” si dhe ndërtimi i ujësjellësit në rrugën “Fehmi Agani” – Prishtinë

Vlera e projektit: 348,679.20 €

Buxheti i ndarë: 348,679.20 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 12/12/2017

Data e fillimit të punimeve: 28/03/2018

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i kanalizimit fekal dhe atmosferik në rrugën “Fehmi Agani & Hajdar Dushi” si dhe ndërtimi i ujësjellësit në rrugën “Fehmi Agani” – Prishtinë 

Punëkryesi: “NOTI-BETON ” SH.P.K. – Obiliq

 

Graf:

Filloi: 28/03/2018
Periudha e realizimit: 60 Ditë
60%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *