Ndërtimi i disa rrugëve me kubza betoni në Veternik, Kalabri dhe Hajvali

Vlera e projektit: 325,648.70 €

Buxheti i ndarë: 325,648.70 € (Bashkëfinancim THV/BKK)

Periudha e realizimit të punimeve:  90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 13/09/2017

Data e fillimit të punimeve: 16/10/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizim të punimeve:  Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i disa rrugëve me kubza betoni në Veternik, Kalabri dhe Hajvali

Punëkryesi:  NNTPP “Gashi Ing” – Suharekë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *