Dezinfektimi, dezinsektimi dhe deratizimi i institucioneve arsimore

Vlera e projektit: 25,747.69 €

Buxheti i ndarë: 25,747.69 € (BKK-Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 12/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 12/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Dezinfektimi, dezinsektimi dhe deratizimi i institucioneve arsimore

Punëkryesi: N.SH. “EKO – DDD” – Ferizaj

 

Graf:

Filloi: 12/06/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
90%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *