Rikonstruimi i ndriçimit publik në qytetet dhe fshatrat e Prishtinës-Faza IV

Vlera e projektit: 45,385.40 €

Buxheti i ndarë: 45,385.40 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 28/03/2017

Data e fillimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Data e përfundimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Përshkrimi i kontratës: Rikonstruimi i ndriçimit publik në qytetet dhe fshatrat e Prishtinës-Faza IV

Punëkryesi: NDRIQIMI – Prishtinë

 

Filloi: Për t’u vërtetuar
Periudha e realizimit: 12 Muaj
[wp_progress_bar text=”Për t’u vërtetuar” pc=”100″ progress_color=”#e74024″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *