Rikonstruimi dhe mirëmbajtja e shkollave dhe institucioneve tjera

Vlera e projektit: 65,823.00 €

Buxheti i ndarë: 65,823.00 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj (Kornizë kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 08/08/2017

Data e fillimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Data e përfundimit të punimeve:  (Për t’u vërtetuar)

Përshkrimi i kontratës: Rikonstruimi dhe mirëmbajtja e shkollave dhe institucioneve tjera

Punëkryesi: N.T.P. “Ulpiana” – Prishtinë

 

Filloi: Për t’u vërtetuar
Periudha e realizimit: 12 Muaj
[wp_progress_bar text=”Për t’u vërtetuar” pc=”100″ progress_color=”#e74024″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *