Renovime, përmirësime të infrastrukturës së objekteve shëndetësore dhe sociale

Vlera e projektit: 132,021.50 €

Buxheti i ndarë: 132,021.50 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 24 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/04/2017

Data e fillimit të punimeve: 21/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Renovime, përmirësime të infrastrukturës së objekteve shëndetësore dhe sociale

Punëkryesi: Ulpiana&Mati sh.p.k. – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 21/04/2017
Periudha e realizimit: 24 Muaj
50%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *