Punimi i rrethojave dhe pastrimi fitosanitar në varrezat e komuniteteve si dhe zgjerimi i ndriçimit publik në Bernicë të Epërme, Milevc, Bardhosh, Objekte Komunale dhe komunitete

Vlera e projektit: 18,218.40 €

Buxheti i ndarë: 18,218.40 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 20/03/2017

Data e fillimit të punimeve: (Punimet ende nuk kanë filluar)

Data e përfundimit të punimeve: (Punimet ende nuk kanë filluar)

Përshkrimi i kontratës: Punimi i rrethojave dhe pastrimi fitosanitar në varrezat e komuniteteve si dhe zgjerimi i ndriçimit publik në Bernicë të Epërme, Milevc, Bardhosh, Objekte Komunale dhe komunitete

Punëkryesi: Ndërtimtari – Podujevë

 

Graf:

Filloi: Punimet ende nuk kanë filluar
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Punimet ende nuk kanë filluar%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *