Punë shtesë – Realizimi i punimeve në terasë dhe kulm të pjerrët në objektin e zjarrfikësve

Vlera e projektit: 5,387.00 €

Buxheti i ndarë: 5,387.00 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 7 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 14/06/2017

Data e fillimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Data e përfundimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Përshkrimi i kontratës: Punë shtesë – Realizimi i punimeve në terasë dhe kulm të pjerrët në objektin e zjarrfikësve

Punëkryesi:  Area – Kamenicë

 

Filloi: Për t’u vërtetuar
Periudha e realizimit: 7 Ditë
[wp_progress_bar text=”Për t’u vërtetuar” pc=”100″ progress_color=”#e74024″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *