“Ndërtimi i rrugëve në Prapashticë – lagjja Fanaj dhe lagjja Balaj”

Vlera e projektit: 332,798.70 €

Buxheti i ndarë: 332,798.70 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve:  120 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 25/07/2017

Data e fillimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Data e përfundimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Përshkrimi i kontratës: “Ndërtimi i rrugëve në Prapashticë – lagjja Fanaj dhe lagjja Balaj”

Punëkryesi: NNTPP “Gashi Ing” – Suharekë

 

Filloi: Për t’u vërtetuar
Periudha e realizimit: 120 Ditë
Për t'u vërtetuar 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *