Ndërtimi i rrugëve në fshatin Mramor, Suteske dhe Slivovë

Vlera e projektit: 349,447.11 €

Buxheti i ndarë: 349,447.11 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 3 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 04/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 15/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: 11/11/2017

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i rrugëve në fshatin Mramor, Suteske dhe Slivovë

Punëkryesi: “N.N.T.Seticommerc” Sh.p.k. – Suharekë

 

 

Graf:
Filloi: 15/05/2017
Periudha e realizimit: 3 Muaj
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *