Ndërtimi i rrugëve në fshatin Koliq, lagja Bicaj dhe Vol- punë shtesë

Vlera e projektit: 10,596.70 €

Buxheti i ndarë: 10,596.70 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/03/2017

Data e fillimit të punimeve: 21/03/2017

Data e përfundimit të punimeve: 28/03/2017

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i rrugëve në fshatin Koliq, lagja Bicaj dhe Vol- punë shtesë

Punëkryesi:  Ledi Ing & Bashkimi – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 21/03/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *