Mirëmbajtja dhe rikonstruimi i rrjetit të ndriçimit publik në rrugët Tahir Zajmi, Rexhep Krasniqi, Shefqet Shkupi, Don Bosko , Mesishi Prishtinasi edhe 220 rrugët tjera

Vlera e projektit: 23,782.30 €

Buxheti i ndarë: 23,782.30 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Mirëmbajtja dhe rikonstruimi i rrjetit të ndriçimit publik në rrugët Tahir Zajmi, Rexhep Krasniqi, Shefqet Shkupi, Don Bosko , Mesishi Prishtinasi edhe 220 rrugët tjera

Punëkryesi: Grup i Operatorëve Ekonomik: N.N.P. “NDRIQIMI”; “Termovision” SH.P.K. – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 05/05/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
30%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *