Ndërtimi i kolektorit betonarme për largimin e ujit atmosferik, dhe kanalizimi fekal në rrugën mbi lumin MAT në lagjen Kalabria

Vlera e projektit: 1,696,063.32 €

Buxheti i ndarë: 1,696,063.32 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 6 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 29/12/2016

Data e fillimit të punimeve: 31/03/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realilzimin e punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Punëkryesi: Jehona shpk & Arhiko & Beni Construction – Malishevë

 

Filloi: 31/03/2017
Periudha e realizimit: 6 Muaj
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *