Ndërtimi i impiantit për trajtimin e ujërave të zeza në Badovc

Vlera e projektit: 9,135.56 €

Buxheti i ndarë: 9,135.56 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 30 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 29/12/2016

Data e fillimit të punimeve: 30/12/2016

Data e përfundimit të punimeve: 18/05/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Vonesa për shkak të kushteve klimatike, ku dhe janë ndërprë punimet nga data 09/01/2017 deri më 09/05/2017

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i impiantit për trajtimin e ujërave të zeza në Badovc

Punëkryesi: “Project plus” Shpk – Prishtinë

 

 

Filloi: 30/12/2016
Periudha e realizimit: 30 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *