Ndërtimi i disa rrugëve në fshatin “Barilevë”

Vlera e projektit: 324,457.38 €

Buxheti i ndarë: 324,457.38 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 08/09/2017

Data e fillimit të punimeve: 22/09/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizim të punimeve:  Vonesa të ekzekutimit të punimeve për shkak të mosmarrëveshjeve ndërmjet banorëve të fshatit, si dhe për shkak të kushteve klimatike

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i disa rrugëve në fshatin “Barilevë”

Punëkryesi:  N.N.P.”Sopi” – Prishtinë

 

 

Filloi: 22/09/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *