Ndërtimi i disa rrugëve me kubëza betoni në Hajvali

Vlera e projektit: 359,351.57 €

Buxheti i ndarë: 359,351.57 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 08/09/2017

Data e fillimit të punimeve: 22/09/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizim të punimeve:  Do të ketë vonesa të ekzekutimit të punimeve për shkak që së pari duhet bërë realizmi i kontratës “Ndërtimi i kolektorit në Hajvali-lagjja Vitiali” dhe “Ndërtimi i rrjeteve të kanalizmeve fekale në lagjen Ulpianë e Re në Hajvali” nga operatorët e tjerë, pastaj të vazhdohet me ekzekutimin e rrugëve të parapara me kontratë.

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i disa rrugëve me kubëza betoni në Hajvali

Punëkryesi:  N.T.P. “Rexha Com” – Lipjan

 

 

Filloi: 22/09/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *