Mirëmbajtja, rregullimi dhe furnizimi me pajisje për gjashtëmbëdhjetë pika të sistemit të Alarmit Publik

Vlera e projektit: 9,900.00 €

Buxheti i ndarë: 9,900.00 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 13/03/2017

Data e fillimit të punimeve: (Punimet ende nuk kanë filluar)

Data e përfundimit të punimeve: (Punimet ende nuk kanë filluar)

Përshkrimi i kontratës: Mirëmbajtja, rregullimi dhe furnizimi me pajisje për gjashtëmbëdhjetë pika të sistemit të Alarmit Publik

Punëkryesi: Dugagjin Rudi B.I – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: Punimet ende nuk kanë filluar
Periudha e realizimit: 12 Muaj
Punimet ende nuk kanë filluar%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *