Mirëmbajtja e tereneve sportive dhe këndeve të lodrave për fëmijë në komunën e Prishtinës

Vlera e projektit: 41,128.00 €

Buxheti i ndarë: 41,128.00 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve:  3 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 13/04/2017

Data e fillimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Data e përfundimit të punimeve: (Për t’u vërtetuar)

Përshkrimi i kontratës: Mirëmbajtja e tereneve sportive dhe këndeve të lodrave për fëmijë në komunën e Prishtinës

Punëkryesi: V.Z Company – Prishtinë

 

Filloi: Për t’u vërtetuar
Periudha e realizimit: 3 Muaj
Për t'u vërtetuar 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *