Mirëmbajtja dhe rikonstruimi i rrjetit të ndriçimit publik në rrugët Shkabaj rr. e shkolles, Barileve, Bërrnica e poshtme e 20 rruge tjera

Vlera e projektit: 10,329.00 €

Buxheti i ndarë: 10,329.00 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës:  Mirëmbajtja dhe rikonstruimi i rrjetit të ndriçimit publik në rrugët Shkabaj rr. e shkolles, Barileve, Bërrnica e poshtme e 20 rruge tjera

Punëkryesi: Grup i Operatorëve Ekonomik: “VT – 3” SH.P.K.; “MONTEN” SH.P.K. – Obiliq

 

Graf:

Filloi: 05/05/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
30%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *