Mirëmbajtja dhe rikonstruimi i rrjetit të ndriçimit publik në rrugët Marigona1, hyrja në Llukar edhe 46 rrugë tjera

Vlera e projektit: 12,335.10 €

Buxheti i ndarë: 10,329.00 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Mirëmbajtja dhe rikonstruimi i rrjetit të ndriçimit publik në rrugët Marigona1, hyrja në Llukar edhe 46 rrugë tjera

Punëkryesi: Grup i Operatorëve Ekonomik: “LIGHT AND MORE” SH.P.K.; N.T.SH. “MONTING ” – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 05/05/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
30%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *