Mirëmbajtja dhe rikonstruimi i rrjetit të ndriçimit publik në rrugët Leka i madh, Lekë Dugagjini edhe 72 rrugë tjera

Vlera e projektit: 20,116.50 €

Buxheti i ndarë: 20,116.50 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Mirëmbajtja dhe rikonstruimi i rrjetit të ndriçimit publik në rrugët Leka i madh, Lekë Dugagjini edhe 72 rrugë tjera

Punëkryesi: N.P.N. “Dardania” – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 05/05/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj

[wp_progress_bar text=”” pc=”30″ progress_color=”#6fbfb0″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *