Dezinfektimi, deratizimi dhe dezinsektimi i objekteve shëndetësore

Vlera e projektit: 9,923.80 €

Buxheti i ndarë: 9,923.80 € (BKK-Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Dezinfektimi, deratizimi dhe dezinsektimi i objekteve shëndetësore

Punëkryesi:  N.SH.T.”DOCTOR EXTERMINATOR D.D.D.” – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 05/07/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
25%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *