Ndërtimi i urave në pjesën Perëndimore të Unazës Qendrore në Prishtinë

Vlera e projektit: 1,969,163.08 €

Buxheti i ndarë: 1,969,163.08 € (THV – Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit: 180 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës:29/07/2016

Data e fillimit të punimeve: 14/09/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizimin e punimeve: Punimet janë ndërprerë derisa të lirohen hapësirat e Doganës dhe Hekurudhave të Kososovës.

Punëkryesi: Rexha&Arhiko& Benita” – Prishtinë

 

 

Filloi: 14/09/2016
Periudha e realizimit: 180 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *