Ndërtimi i kanalizimit fekal në Bardhosh, disa lagje në Barilevë dhe lagjen e V-të të Prugocit

Vlera e projektit: 373,144.00 €

Buxheti i ndarë: 74,628.00 € (Komuna) dhe 298,516.00 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 120 Ditë nga fillimi i punimeve

Data e nënshkrimit të kontratës:13/06/2016

Data e fillimit të punimeve: 30/07/2016

Data e përfundimit të punimeve: 30/05/2017

Vonesa në realizimin e  punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Koment: Janë realizuar punimet në fshatin Barilevë, Prugovc në lagjen e V-të, ndërsa në fshatin Bardhosh punimet janë duke u realizuar dhe do të vazhdojnë edhe në vitin 2017.

Punëkryesi: “Gashi Ing” – Suharekë

 

 

Filloi: 30/07/2016
Periudha e realizimit: 120 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *