Rikonstruimi dhe mirëmbajtja e nyjeve sanitare nëpër shkolla

Vlera e projektit: 116,663.00 €

Buxheti i ndarë: 116,663.00 € (THV-Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/04/2016

Data e fillimit të punimeve: 28/04/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër (Kontrat kornizë)

Punëkryesi: Euro Contruction – Rahovec

 

Graf:

Filloi: 28/04/2016
Periudha e realizimit: 36 Muaj
30%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *