42. Furnizimi dhe montimi i inventarit dhe materialeve tjera për funksionalizimin e qendrës për Business Process Outsourcing.

Vlera e projektit: 44,317.50 €

Buxheti i ndarë: 44,317.50 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 20/09/2016

Data e fillimit të punimeve: 20/09/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizim të punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Punëkryesi:  “FM GROUP & A&F CONSTRUCTION” – Prishtinë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *