Ndërtimi i rrugës në fshatin Hajvali tek Vitialit

Vlera e projektit: 71,219.51 €

Buxheti i ndarë: 71,219.51 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 2 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 20/09/2016

Data e fillimit të punimeve: 17/10/2016

Data e përfundimit të punimeve: 13/11/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Vonesa në realzimin e punimeve për shkak pengesave të banorëve të lagjes dhe kërkesave të ndryshme të banorëve.

Punëkryesi:  NOTI BETON & ILEA & HB CONSTRUCTION – Obiliq

 

 

Filloi: 17/10/2016
Periudha e realizimit: 2 Muaj
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *