38. Ndërtimi i kolektorit betonarme dhe kanalizimit fekal në rrugën mbi lumin “Prishtina”

Vlera e projektit: 2,192,854.60 €

Buxheti i ndarë: 2,192,854.60 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 200 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 07/07/2016

Data e fillimit të punimeve: 18/08/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi:  NOTI BETON & ILEA & HB CONSTRUCTION – Obiliq

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *