Përshtatshmëria e tokës për prodhimtari dhe rekomandimet e masave agroteknike – zonimit të tokave bujqësore

Vlera e projektit: 19,900.00 €

Buxheti i ndarë: 19,900.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 15/11/2016

Data e fillimit të punimeve: 01/03/2017

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi:  N.Sh “Agrovet” – Fushë Kosovë

 

 

Graf:
Filloi: 01/03/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *