35. Furnizimi dhe mirëmbajtja e kondicionerëve në objektin e komunës së Prishtinës

Vlera e projektit: 42,918.45 €

Buxheti i ndarë: 42,918.45 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 13/10/2016

Data e fillimit të punimeve: 13/10/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi:  “RAKETA” – Prishtinë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *