34. Mirëmbajtja e semaforëve, invertorëve dhe pajisjeve akustike për të verbërit në qytetin e Prishtinës

Vlera e projektit: 59,905.00 €

Buxheti i ndarë: 59,905.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 14/10/2016

Data e fillimit të punimeve: 15/10/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi:  “EKOINVEST” – Prishtinë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *