Ndërtimi i Infrastrukturës në Zllatar

Vlera e projektit: 469,240.11 €

Buxheti i ndarë: 469,240.11 € (THV – Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit: 150 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 17/10/2016

Data e fillimit të punimeve: 25/10/2016

Data e përfundimit të punimeve: 20/12/2017

Vonesa në realizimin e punimeve:  Vonesa në realzimin e punimeve për shkak të masivit shkëmbor në trasen e rrugës, si dhe pengesat e banorëve të lagjes dhe kërkesave të ndryshme të banorëve.

Punëkryesi:  Toifor – Prishtinë

 

 

Filloi: 25/10/2016
Periudha e realizimit: 150 Ditë
[wp_progress_bar text=”Afati për realizimin e projektit ka kaluar” pc=”100″ progress_color=”#e74024″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *