Rikonstruimi i ndriçimit publik në qytetet dhe fshatrat e Prishtinës-Faza III

Vlera e projektit: 77,321.00 €

Buxheti i ndarë: 77,321.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 11/11/2016

Data e fillimit të punimeve: 21/11/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizimin e punimeve: Nuk sqarohen arsyet e punimeve

Punëkryesi:  MVR ELEKTROMONTUES – Prishtinë

 

 

Filloi: 21/11/2016
Periudha e realizimit: 12 Muaj
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *