Rikonstruimi dhe zgjerimi i ndriçimit publik në Prishtinë për vitin 2015 – faza e II-të

Vlera e projektit: 188,678.36 €

Buxheti i ndarë: 188,678.36 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 14/07/2016 – 15/12/2016 (150 Ditë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 15/07/2016

Data e fillimit të punimeve: 15/08/2016

Data e përfundimit të punimeve:15/01/2017

Punëkryesi:  Risa mont & Boch – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 15/08/2016
Periudha e realizimit: 150 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *