Riparimi dhe renovimi i objekteve të brigadës profesioanle të zjarrëfikjes

Vlera e projektit: 64,558.02 €

Buxheti i ndarë: 64,558.02 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 15/04/2016

Data e fillimit të punimeve: 08/07/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizimin e punimeve:  Vonesat në realizimin e punimeve janë bërë për shkak të kushteve klimatike

Punëkryesi: AREA shpk – Kamenicë

 

 

Filloi: 08/07/2016
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *