Ndërtimi i krahëve të rrugëve Vëllezërit Fazliu, Rugova dhe Vlora

Vlera e projektit: 288,7555.50 €

Buxheti i ndarë: 288,7555.50 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 120 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 15/04/2016

Data e fillimit të punimeve: 24/04/2016

Data e përfundimit të punimeve: 11/04/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Punëkryesi:  “Gashi Ing” – Suharekë

 

 

Filloi: 24/04/2016
Periudha e realizimit: 120 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *