Rregullimi dhe rrethimi i varrezave te qytetit

Vlera e projektit: 55,241.12 €

Buxheti i ndarë: 55,241.12 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/04/2016

Data e fillimit të punimeve: 20/04/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizimin e punimeve:

Punëkryesi:  Jetmiri & Edi Kon – Drenas

 

 

Filloi: 20/04/2016
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *