Mirëmbajtja e ndriçimit publik në Prishtinë – Pjesa e katërt

Vlera e projektit: 19,367.00 €

Buxheti i ndarë: 19,367.00 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 17/05/2016

Data e fillimit të punimeve: 16/05/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizimin e punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Koment: Mirëmbajtja e ndriçimit publik është paraparë për qytete dhe fshatra, ku përfshihen parkingjet, parqet dhe hapësirat tjera publike

Punëkryesi:  “LIGHT AND MORE & MONTING” – Prishtinë

 

 

Filloi: 16/05/2016
Periudha e realizimit: 12 Muaj
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

\

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *