Rikonstruimi dhe mirëmbajtja e kulmeve të disa Shkollave

Vlera e projektit: 77,818.00 €

Buxheti i ndarë: 77,818.00 € (THV – Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 06/07/2016

Data e fillimit të punimeve: 12/08/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrim i kontratës: Demolimi i kulmit ekzistues nëpër shkollat e Prishtinës (tjegullat, llamarina, azbest pllakat apo çfarëdo mbulese tjetër ekzistuese).

Punëkryesi:  “Olti Trasing” – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 12/08/2016
Periudha e realizimit: 36 Muaj
55%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *