2. Rikonstruimi dhe gëlqerosja e shkollave të Prishtinës

Vlera e projektit: 84,688.10 €

Buxheti i ndarë: 84,688.10 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës:25/07/2016

Data e fillimit të punimeve: 05/08/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: “N.T.P Ulpiana” – Prishtinë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *