19. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit të lumenjëve

Vlera e projektit: 80,524.60 €

Buxheti i ndarë: 80,524.60 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 10/10/2016

Data e fillimit të punimeve: 17/10/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrim i kontratës: Pastrimi dhe rregullimi i shtratit të Lumit të Matit dhe Lumit Prishtevka në pjesë të ndryshme të Qytetit të Prishtinës, pastrimi dhe rregullimi i shtratit të kanaleve të hapura në formë të lumit, pastrimi dhe rregullimi i shtratit të lumit Llap, furnizimi dhe montimi i grilave, kapakëve dhe pastrimi e debllokimi i ujëmbledhësve të kanalizimit atmosferik.

Punëkryesi:  Lindi – Istog

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *