Furnizimi dhe montimi i shportave të xhepit në rrugët e Qytetit dhe Sheshet – Llot 1

Vlera e projektit: 3,720.00 €

Buxheti i ndarë: 3,720.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 07/10/2016

Data e fillimit të punimeve: 24/10/2016

Data e përfundimit të punimeve: Është ndërprerë kontrata për shkak të vonesave

Punëkryesi:  NITI-N – Prishtinë

 

 

Filloi: 24/10/2016
Periudha e realizimit: 60 Ditë
[wp_progress_bar text=”Është ndërprerë kontrata për shkak të vonesave” pc=”100″ progress_color=”#e74024″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *