17. Punimi, furnizimi dhe montimi i shtyllave antipark

Vlera e projektit: 39,425.00 €

Buxheti i ndarë: 39,425.00 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 04/10/2016 – 04/12/2016

Data e nënshkrimit të kontratës: 04/10/2016

Data e fillimit të punimeve: 24/10/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër, vazhdojnë në vitin 2017

Vonesa në realizimin e punimeve:Punimet janë ndërprerë për shkak të kushteve klimatike, me përmirësimin e motit punimet kanë filluar të realizohen

Punëkryesi:  Brezi Kufitar – Podujevë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *