Ekzekutimi i punimeve me pleksiglas në disa shkolla si dhe punime tjera

lera e projektit: 31,900.00 €

Buxheti i ndarë: 31,900.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 09/09/2016

Data e fillimit të punimeve: 12/09/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër, vazhdojnë në vitin 2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Punëkryesi:  “C4A SHPK NN EURO CONSTRUCTION” – Prishtinë

 

 

Filloi: 12/09/2016
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *